Klatrekurs

 

Påmelding er bindende og gjøres her eika.studaas.ibooking.no/

 

Topptaukurs

Dato: 16/9 + 14/10 + 11/11

kl 11.30 - 15.30 

Påmelding: eika@sias.no

Pris: Student 500,- / andre 600,- 

 

Dette kurset er for deg som har lite eller ingen erfaring i klatring, men gjerne vil ha en sikkerhetsmessig grundig bakgrunn før du starter. Kurset er også fr deg som har klatret med venner eller alene fra før, men ønsker å få gode sikkerhetsrutiner, mer kunnskap om klatring og å forstå risikoen bak klatring.

I løpet av kurset lærer du alt du trenger for å få topptaukort som man trenger for å kunne sikre andre i Eika Sportssenter. Dette vil bli utdelt på slutten av kurset ved bestått praktisk prøve.

Innhold på kurset:

Alle deltakere skal ta et kontrollert fall, under tilsyn av instruktørene.

Eika Sportssenter stiller med alt nødvendig klatreutstyr inkludert i prisen. Betaling og henting av utstyr i resepsjonen ved oppmøte. Møt et kvarter før for registrering og betaling. Still med vanlig treningstøy - lange bukser er best.

 

Ledkurs  

Dato: 30/9 + 28/10 + 25/11

Kl 11.30 - 15.30 

Påmelding: eika@sias.no

Pris: Student 500,- / Andre 600,-

 

Dette kurset er for deg som har klatrert før og er klar for det neste steget innen klatresporten som er led klatring. Kurset tar for seg alt innenfor sikkerhet når det kommer til led klatring. Våre instruktører forventer at du som deltager kan sikre på topptau på en ordentlig måte. Hvis ikke anbefales topptaukurset istedenfor.

I løpet av kurset lærer du deg alt du trenger for å få ledkort. Inkludert i prisen til kurset er en ledkorttest som du kan ta med en av våre instruktører ved en annen anledning (sjekk når instruktøren er tilstede)

 

Innhold på kurset:

Alle deltakere skal ta et kontrollert fall, under oppsyn av instruktørene

 

Det blir mye tid til klatring iløpet av kurset.

Eika Sportssenter stiller med alt nødvendig klatreutstyr inkludert i prisen. Betaling og henting av utstyr ved oppmøte. Møt et kvarter før for registrering og betaling. Still med vanlig treningstøy - lange bukser er best.

 

 

 

 

Adresse: SiÅs, 1432 Ås. Tlf: 64 96 63 00. Faks: 64 96 63 15. E-post: Webmaster