10-KAMP PÅ GG-HALLEN

 

 

 

 

 

Vær med på vårens tøffeste konkurranse!

 

Bli med å prøv GG-hallens egne 10-kamp øvelser. Vinn i individuelle øvelser eller sammenlagt!

 

Starter mandag 17 mars- 9. Mai!

 

Regler for konkurransen:

Gjennomfør 10 øvelser gjennom våren helt frem til 9. mai. Hent ut et scorekort i resepsjonen på GG hallen og sett i gang. Øv deg og prøv øvelsene så mye du vil.

Du kan registrere dine resultater 3 ganger slik at du kan forbedre dine prestasjoner og klatre på rekordveggen. Den som vinner sammenlagt blir OVERALL CHAMPION!!!

Registrer inn dine prestasjoner ved hjelp av scorekortet å se om du er god nok til å havne på rekordveggen her på GG-hallen. Hver øvelse har en ranking, de 10 beste blir satt opp på rekordveggen i GG-hallen. Når du har gjennomført alle 10 øvelsene vil du se om prestasjonene dine holder til å havne på sammenlagtlisten.

Alle øvelser må gjennomføres med korrekt teknikk og godkjennes av oss på GG. Er ingen av oss tilstedet, kan testene filmes og godkjennes ved en senere anledning.

 

Når du har fullført testene i alle 10 øvelsene er du dessuten med i trekningen av en flott premie.

Hver mandag fra 10-15.30 er vi tilgjengelig for godkjenning. Godkjenning utenom disse tidene kan avtales eller video kan sendes inn for godkjenning til patrick.hansen@sias.no eller aina.stensgard@sias.no.

 

Vinneren sammenlagt får en gratis PT-time!

 

 

For regler og oversikt over alle øvelsene se oppslag i GG- hallen eller kontakt resepsjonen for mer info!

 

 

Øvelser:

 

 

 

 

 

 

Adresse: SiÅs, 1432 Ås. Tlf: 64 96 63 00. Faks: 64 96 63 15. E-post: Webmaster